Катерина Горанова окончателно е затворила страницата с бившия си мъж

...
Катерина Горанова окончателно е затворила страницата с бившия си мъж
Коментари Харесай

Окончателно! Жената на Блатечки заживя с негов колега

Катерина Горанова дефинитивно е затворила страницата с някогашния си мъж Асен Блатечки и е заживяла при негов сътрудник, написа „ Галерия “.

Режисьорката е напуснала фамилното гнездо, където единствено допреди година живееха дружно с щерка си Катя, и се е пренесла при новия си другар.

Припомняме, че Катерина кръшна на артиста с по-млад мъж, прочут в театралните среди. Въпреки сприхавия си манталитет, Блатечки бе подготвен да й елементарни, само че режисьорката осъзнала, че с Асен към този момент нямат бъдеще.

След раздялата артистът се изнесъл, а преди близо месец Горанова също си събрала багажа. Дъщеря им към този момент е студентка и Катерина решила, че е най-добре момичето да се уедини.

Новото й гадже не е известна персона, което изключително се харесвало на режисьорката. През годините, в които с Блатечки живееха на фамилни начала, звездният му статут нееднократно е бил причина за кавги сред тях. Като секссимвол на родното кино, артистът постоянно кривваше от правия път със свои последователки и колежки. Именно след една такава забежка актрисата и модел Диляна Попова забременя от него и въпреки Катерина да му елементарни, хорското мнение я разяждаше от вътрешната страна.

 

„ Сега е спокойна в новата си връзка, тъй като мъжът до нея не е обществена персона и каквито и проблеми да имат, ще си останат сред тях “, разясняват нейни сътрудници.  

Както „ Галерия “ писа, след раздялата Блатечки още веднъж се е върнал при Диляна Попова и двамата дружно гледат общия им наследник Борил. Голямата му щерка също се включва в грижите за брат си, въпреки отношението й към Диляна да е към момента хладно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР