Категоричното мнение на ръководството на Район Младост, е, че задържането

...
Категоричното мнение на ръководството на Район Младост, е, че задържането
Коментари Харесай

Район Младост: Задържането на Иванчева е активно мероприятие в стил ДС

Категоричното мнение на управлението на Район " Младост ", е, че задържането на Десислава Иванчева е интензивно мероприятие в жанр " Държавна сигурност " . Това съобщи пред пиарът на " Младост " Петър Кърджилов. Той е безапелационен, че става дума аз подхвърлен сак с пари и проведено задържане на кметицата поради това, че е засегнала " доста строителни ползи " в региона .
Припомняме, че Иванчева бе арестувана за приемане на рушвет при зрелищна акция в центъра на София безусловно преди минути. Арестът бе осъществен на бул. " Васил Левски " в центъра на София. Кметицата е била хваната със сумата от 70 000 евро. Това е била единствено първата вноска от поискани от Иванчева 250 000 евро за издаване на позволение за градеж, заяви Нова телевизия.

Кърджилов заяви също по този начин, че е арестувана и заместник-кметът на " Младост " Биляна Петрова . По думите му сега представители на новия антикорупционен орган и полицията се намират в кабинета на Десислава Иванчева. Освен това той описа, че чиновници на администрацията не са пускани да излизат от постройката на общината. Гражданите, които се намират на територията на постройката, могат да излязат оттова единствено откакто показват документ за идентичност пред органите на реда.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР