Категорично заявявам, че в България няма пациент с доказана инфекция,

...
Категорично заявявам, че в България няма пациент с доказана инфекция,
Коментари Харесай

Шефът на „Александровска“: Никой няма интерес за крие информация за коронавируса

Категорично декларирам, че в България няма пациент с потвърдена зараза, съобщи доктор Костадин Ангелов
„ По отношение на разпространяващата се информация от уста на уста, в която някаква жена чула в Министерство на здравеопазването, че имало два случая с корона вирус в България, само че се криели, декларирам изрично и отговорно: Към момента в България НЯМА пациент с потвърдена зараза с корона вирус. “ Това написа във Facebook, предизвикан от слуховете, шефът на „ Александровска “ болница доктор Костадин Ангелов.

„ Никой няма интерес да прикрива такава информация. Дори в противен случай, в случай че има такава тя ще бъде оповестена мигновено и ще бъде съпроводена с нужните противоепидемични ограничения “, твърди той. И изяснява, че е от значително значение, в случай че има доказан случай, стремително да се подхващат ограничаващи ограничения и нужните медицински дейности, за предотвратяването на разпространяване на вируса. „ Никой няма интерес от скриване на сходна информация. Такава акция на прикриване би била равносилна на самоубийство “, споделя доктор Ангелов.

„ Не се подавайте на провокации и не се доверявайте на “една жена ” или на “сигурен източник ”, а единствено на информацията, която се оповестява от Националния щаб всекидневно в 8.00ч. и 17.00ч. “, добавя той. /tribune.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР