„Категорично не съм съгласен, че мълчим. Ще има сериозни санкции

...
„Категорично не съм съгласен, че мълчим. Ще има сериозни санкции
Коментари Харесай

Посланикът на Великобритания у нас: Ще забраним достъпа на руски компании до фондовата борса

„ Категорично не съм склонен, че мълчим. Ще има съществени наказания за Русия. Тя ще заплати тежка цена за тази война. В Обединеното кралство работим в тази посока. Ще забраним достъпа на съветски компании до фондовата борса”. Така посланикът на Англия в България Роб Диксън разяснява войната в Украйна пред.

„ Това нахлуване не е единствено против украинската страна, това е офанзива против декорацията, против свободата в Европа и света. Виждаме, че целият свят изригна възмутително против това, което наблюдаваме”, разясни Диксън.

„ Трудно е човек да осъзнае какво се случва. Това е една огромна военна интервенция, която се организира на европейска земя. През последните седмици бяхме очевидци на това по какъв начин неведнъж съветското държавно управление отхвърляше своите враждебни дейности. Проведе се война на дезинформация и в последна сметка 190 000 бойци бяха струпани по границите. Инвазията сподели, че всички дипломатически старания са били напразни и Путин преследва своите упоритости за разширение на своята територия”, сподели още посланикът. Според него страните би трябвало да се съюзят против „ тази ужасяваща експанзия ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР