Категорично над средното за Пловдив и областта ще е заплащането

...
Категорично над средното за Пловдив и областта ще е заплащането
Коментари Харесай

От най-новия немски завод край Пловдив обещаха добри заплати за служителите си!

Категорично над междинното за Пловдив и региона ще е заплащането на труда в най-новия цех край Пловдив - този на Osram. Това стана ясно от думите на основния механически шеф на немската компания Стефан Кампман, която официално започва производството в своя първи цех в България през седмицата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.
"Мисля, че сме атрактивен и прелъстителен шеф. Osram е компания, известна с това, че поддържа образованието и образованието на своите хора, грижи се също по този начин за здравето им. Бизнесът ни се разраства бързо. Към момента към този момент са наети 500 души ", уточни той. 

Бройката би трябвало да стигне 900 чиновници доникъде на идната година. По данни на статистическия институт междинната месечна работна заплата в област Пловдив през второто тримесечие на годината е достигнала приблизително 920 лв..

Припомняме, че българската инвестицията на немския колос край Пловдив възлиза на към 25 000 000 евро. Компанията е вторият по величина в света производител на светлинни тела. Нашият цех е част от бизнес звеното "Дигитални системи " на Osram, което дава отговор за създаването, производството и продажбите на електронни съставни елементи за осветяване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР