Категорично мога да заявя, че не съм получавала сигнали за

...
Категорично мога да заявя, че не съм получавала сигнали за
Коментари Харесай

Проговори една от детегледачките от дом "Хризантема", заснета да удря дете с парцал

Категорично мога да заявя, че не съм получавала сигнали за принуждение в дом "Хризантема ".

Това сподели пред камерата на БТВ Даниела Василева, шефа на дирекция "Образование и обществени действия " в община Габрово. "За първи път видях видеозаписите на 15 януари и незабавно алармирах способените органи. Никога не съм получавала сигнали за нередности. Маринела Лазарова носи отговорност за реда в дома. Нейните изказвания са неистина. Никога не е алармирала ", отговори Василева на обвиняванията на към този момент някогашната ръководителка на дом "Хризантема ".

Своята версия за случаите описа и Татяна Донева, детегледачка в дома. Тя беше участничка в един от скандалните клипове по какъв начин удря момиче с парцал. "Чуваствам се унизена. Не съм удряла детето, единствено го допрях. Влязох да шетам стаята на детето, а вътре всичко омазано с фекалии. Започнах да шетам, а ръководителката сподели на ухото на момичето: Удари мама Таня. Детето ме удари. Изтърпях първия удар. После ме удари повторно, с обувка, до момента в който я почиствах от фекалиите. Тогава не устоях, кипнаха ми нервите и я ударих с парцала. Маринела Лазарова се забавляваше с тези видеоазаписи. Тези фрагменти са извадени от подтекста. Лазарова ни унижаваше ", сподели Донева.

От своя страна Маринела Лазарова изрично отхвърлиха обвиняванията на Василева и Донева. "Те бяха подкрепени от община Габрово. Твърденията им са безумни. Двете са съселянки и се пазят взаимно ", съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР