Категорична подкрепа за председателя на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов

...
Категорична подкрепа за председателя на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов
Коментари Харесай

Ръководството на Локо Пд подкрепи Борисов и ГЕРБ СНИМКИ

Категорична поддръжка за ръководителя на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов изрази управлението на Футболен клуб „ Локомотив” Пловдив. Президентът на отбора Христо Крушарски, почетният президент Христо Бонев - Зума, спортно-техническият шеф Георги Иванов, административният шеф Атанас Узунов и други представители на тима посетиха през днешния ден по обед централния избирателен пункт на ГЕРБ в Пловдив. Там бяха още регионалният координатор на партията в града под тепетата и втори в листата инж. Иван Тотев, петият в листата Спас Гърневски, който е и някогашен президент на „ Локо”, кметът на Пловдив Здравко Димитров.



„ Нека да излезем на ярко и да кажем 30 години някой дал ли е пари за спорт? Никой. Сега се дават пари за спорт. Държавата си разпределя богатствата вярно и е решила да направи игрища във втория по величина град в България, на двата най-големи тима след ЦСКА и Левски. Заслужено е, че пристигнаха парите тук ", съобщи Христо Крушарски по отношение на отпуснатото държавно финансиране за стадионите на „ Локомотив” и „ Ботев”.

Той добави, че се работи по построяването въз основата в регион „ Тракия” и чака наесен двата терена да са подготвени. Относно клубния стадион Крушарски акцентира, че финансирането е обезпечено от една година, въпрос на техническо време е да започва строителството.



„ Щом идват пари – всичко става. През последните 4-5 години се направи доста за футбола. Ще довършим освен стадиона, а и базата и след нас ще остане нещо и ще кажат: " Ето, тези направиха това с помощта на Бойко Борисов " – добави президентът на „ Локомотив” Христо Крушарски.

С наличието им тук ние получаваме доста мощна поддръжка от спортните деятели в „ черно-бяло”. Това е огромно самопризнание за работата, която свършихме досега, най-много в лицето на премиера Бойко Борисов. Тази поддръжка ни кара да бъдем горди и е доста значима за нас. През идващите години следва доста работа, с цел да можем да довършим спортните планове в Пловдив и в България.

" Смятам, че това държавно управление направи доста и би трябвало да има още един мандат и да продължи работата си ", съобщи спортно-техническият шеф на „ черно-белите” Георги Иванов, а легендата на „ Локо” Христо Бонев - Зума беше безапелационен: " Не съм член на ГЕРБ, само че до момента в който Бойко Борисов се кандидатира, където и да се намирам, ще гласоподавам за него ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР