Категорична е, че се чувства най-уверена като радиоводеща и вече

...
Категорична е, че се чувства най-уверена като радиоводеща и вече
Коментари Харесай

Богдана Трифонова: „Хората ни виждат много по-хубави!“

Категорична е, че се усеща най-уверена като радиоводеща и към този момент 17 години „ Стартер “ по БГ Радио я държи будна. Държи будни и нас. Вдъхновява ни Богдана. Нея пък неотдавна я въодушевява завръщането й на сцената като актриса. Направи го шумно, занимателно и апетитно. Да, с доста „ Апетит “, представлението, в което със Здрава Каменова завихрят една невероятна момичешка буря от страсти. От тези, в които падаме, ставаме и не сме на 20, а на 40. Когато по-лесно губим апетита си за живот, по-трудно се изправяме. Но по какъв начин съумяваме ли? „ Когато нарушим личните си граници и махнем 40-годишните си раници “, споделя Богдана.

Заедно с нея ви каним да станете част от акцията на Dove – „ Dove търси историите за същинската хубост “, която дава думата на българските жени и всяка една от вас може да опише своята история, да покаже своята хубост без филтър, да показа за своите възходи и падения. Можете да го извършите посредством специфична софтуерна форма на уеб страницата на марката тук. Десет от най-интересните истории ще бъдат селектирани и разказани от публицист в „ Книга за хубост “.

Героинята ти в спектакъла „ Апетит “, която е радиоводеща, се показва на слушателите си като жена,   висока 176 см, която тежи 52 кг, което в действителност не е правилно. Защо толкоз постоянно се съобразяваме със стандартите, които обществото ни е наложило, що се отнася до външния тип и съвършените ограничения?

Защото, за жалост, сме доста подвластни на рекламата и всеобщия усет и прекомерно постоянно не виждаме кое в действителност е най-важно. А то е – да се усещаме добре в личната си кожа. Да усетим, че в случай че излъчваме благополучие и самочувствие, то безспорно се предава на близките и те виждат тъкмо това – щастлива и красива жена. Преди време гледах в интернет опит, в който художник зад заслон рисуваше портрет на човек по неговото лично изложение. След това художникът рисуваше портрет на същия човек, само че по описанията на хора, които са го следили в профил. Оказа се, че портретът по наше лично изложение акцентира минусите, а портретът по описанието на другите е доста по-хубав. Може би хората ни виждат доста по-хубави! Преди време възрастен господин поздравил майка ми с думите: „ Добро утро, красива госпожо! “,  „ Как красива??? Господине, аз съм стара жена! “, дала отговор майка ми. А той споделил: „ Вие не се виждате през моите очи, а там сте красива, госпожо! “.

Кои в действителност са „ съвършените ограничения “, в които една жена би трябвало да се усеща красива?

Дух – висок метър и 90. Усмивка – необятна 16 см. Поклащане на ханша при походка със странична амплитуда: 10 – 15 см. Блясък в очите – като на елмаз 100 карата! Това ще да е!

Ти самата по кое време се усети в естетика със себе си и с твоите си ограничения?

Когато пораснах малко и съумях да се погледна през очите на този, който ме вижда прелестна!



Какво те кара да се чувстваш щастлива?

Оооооо, толкоз доста неща ме вършат щастлива! Съвсем скоро със Здрава Каменова пътувахме до Виена, където играхме „ Апетит “ пред българска аудитория. Преди спектакъла си направихме разходка към катедралата „ Св. Стефан “. Имаше следобедно слънце, хубост, файтони, хора, а ние с шестгодишната щерка на Здрава подскачахме и си пеехме – „ Животът е превъзходен! Животът е прелестен! “. Ето такива моменти са моменти на благополучие! Някакво заразително равнодушие, което те обзема и усещаш, че страстта в теб е толкоз огромна, че тялото ти е като тясна дрешка за хубавото възприятие. И то излиза отвън теб като зов, като смях или като ария. Щастие!

Щастлива съм, когато съм прегърната! Щастлива съм, когато съм със сина ми и щерка ми, които са най-хубавото, което съм получавала! Щастлива съм, когато видя доста лалета на едно място. Когато си гушкам кучето. Май не ми би трябвало кой знае какъв брой доста, с цел да съм щастлива.

В коя житейска роля се чувстваш най-уверена – на жена, на майка, на актриса, на водеща?

На радиоводеща, изрично. В ефира плавам доста умерено към този момент. БГ Радио за мен към този момент предава на доста хармонични талази. „ Стартер “ още повече. Освен това там са хората, с които се разбирам единствено с очи. Там работим за идея. Там съм доста Аз. Като майка няма по какъв начин да си най-уверена, тъй като всеки ден учиш и си непрекъснато на изпит. Всеки ден е... “извади един бял лист за контролно “. Истината е, че като майка съм най-отдадена, само че в никакъв случай няма да съм най-уверена. Все се колебая, върша ли задоволително за Надежда и Андрей. Правилно решение ли съм взела? Добре ли съм ги подготвила? Въпроси, въпроси... и доста обятия! А като актриса съм най-вдъхновена. Това за мен е огромно завръщане. Много мощна страст. Благодарна съм, че Здрава се появи в живота ми и ми даде опция за това премеждие! Няма такава наслада!

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР