Катастрофата на руския самолет Ан-148 беше заснета от камера в

...
Катастрофата на руския самолет Ан-148 беше заснета от камера в
Коментари Харесай

Камера засне падането на руския самолет

Катастрофата на съветския аероплан Ан-148 беше снимана от камера в населено място в Подмосковието, предадоха съветските медии. Пътнически аероплан със 71 души на борда се разруши покрай съветската столица Москва.

Самолетът изчезна от радарите едвам няколко минути след излитането си от съветската столица. Руските управляващи показаха, че няма оживели при тежкия авиоинцидент. Води се следствие за аргументите, довели до нещастието. От българското външно министерство оповестиха, че няма българи на борда на самолета.

Всички в разрушилия се през вчерашния ден аероплан Ан-148 са починали и по тази причина избавителната интервенция завърши и мина в етап на търсене, съобщи съветският министър на изключителните обстановки Владимир Пучков, представен от ТАСС.

Министърът сподели пред публицисти на мястото на злополуката: „ Спасителните работи приключиха. Констатираме, че всичките 71 души в самолета са починали. Искрени съболезнования на роднините и околните “. Издирването в региона на злополуката може да продължи една седмица.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР