Касова бележка за 24,52 лв. донесе на търновка печалба в

...
Касова бележка за 24,52 лв. донесе на търновка печалба в
Коментари Харесай

Търновка спечели лаптоп в Лотарията на НАП

Касова записка за 24,52 лева донесе на търновка облага в седмичното изтегляне на Лотарията на Национална агенция за приходите. Анета Александрова е чиновник в системата на Министерство на вътрешните работи и изтеглила късметлийския бон на 28 януари.

41-годишната жена взе участие в Лотарията от самото й начало и е записала на уеб страницата www.kasovbon.bg към 7000 бележки. Покупката на хранителни артикули за 24,52 лева й обезпечи портативен компютър. Той е връчен на Александрова в НАП- Велико Търново от териториалния шеф Ивайло Здравков.

Почти 140 000 са касовите бележки, регистрирани от Великотърновска област в третото издание. Новите консуматори в играта са 161, а цената на записаните в региона бележки надвишава 1,8 милиона лв.. Общият брой дейни консуматори от началото на Лотарията е повишен на 3496. Увеличава се и броят на касовите бележки, издадени от ПОС устройство.

Всяка седмица някой участник печели предметна премия на стойност към 1000 лева, а 2000 лева дават данъчните всеки месец на късметлия, записал печеливша касова записка. В края на третото издание на Лотарията на Национална агенция за приходите 50 000 лева ще грабне огромният победител.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР