Къщата, в която някога е живял Франк Синатра, се продава

...
Къщата, в която някога е живял Франк Синатра, се продава
Коментари Харесай

Къщата на Франк Синатра се продава за 21,5 млн. долара

Къщата, в която в миналото е живял Франк Синатра, се продава за 21,5 милиона $. Намира се в град Чатсуърт, на към 50 благи от Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати.

Известният артист е живял в нея през 50-те години на предишния век. Домът е планиран от известния проектант Уилям Перейра, който също е проектирал Центъра за изкуства Кенеди във Вашингтон и Трансамериканския небостъргач в Сан Франциско.
 Почина брачната половинка на Франк Синатра Почина брачната половинка на Франк Синатра
На 90-годиша възраст умря последната Барбара Синатра – последната брачна половинка на Франк Синатра. Говорител на фамилията заяви, че...

Къщата разполага със седем спални и девет бани. Използвана е и за снимането на сериала „ Луди мъже “, кино лентата „ Момичета на фантазиите “ и доста други. Риана записа част от видеото към песента „ Bееch, Better Have My Money “ в нея.

Синатра един път споделя по какъв начин Джуди Гарланд и Винсенте Минели са възобновили обетите си тук, а Мерилин Монро също е била чест посетител. Резиденцията е издигната върху съвсем 14 хектара земя, което обезпечава раздалеченост на евентуалните купувачи и бъдещите притежатели.

Милион $ неотдавна бяха вложени в обновяването на къщата. Преди това през 2015 година цената на тази постройка беше 7,5 милиона $.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР