Къщата на Тина Търнър скоро може да отвори врати за

...
Къщата на Тина Търнър скоро може да отвори врати за
Коментари Харесай

Къщата на Тина Търнър в Швейцария ще се превърне в музей

Къщата на Тина Търнър скоро може да отвори порти за почитателите на певицата, която умря на 24 май тази година.

 

Къщата на Тина Търнър може да се трансформира в музей. Според информация на Mirror брачният партньор на умрялата на 24 май американска суперзвезда възнамерява да употребява парцела, с цел да изложи предмети, свързани с кариерата на кралицата на рок енд рола. Къщата, добита през 2021 година, се намира на към тридесет минути от имението, в което Тина Търнър е живяла с Ервин Бах в Кюснахт, Швейцария.

 

 

 Добави изложение

 

В Браунсвил, родния град на певицата в Тенеси, кметът възнамерява да издигне скулптура наоколо до гимназията " Карвър ", където Тина Търнър е учила, когато е била тийнейджърка. В същия американски град към този момент ѝ е отдаден монумент.

 

 

Предстои да се разбере кой ще наследи голямото ѝ положение. Децата на Тина Търнър, Крейг и Рони, са умряли. Най-големият (роден през 1958 година от връзката на певицата със саксофониста Реймънд Хил) се самоубива през 2018 година, когато е на 60 години. По-малкият, роден през 1960 година от брака ѝ с Айк Търнър и прочут като някогашния брачен партньор на Афида Търнър, е открит мъртъв преди няколко месеца.

Ако Ервин Бах не наследи цялата сума, евентуално Айк Търнър-младши и Мишел Търнър, двете деца на първия ѝ брачен партньор, ще получат част от 250-те милиона евро. Афида Търнър също би могла да бъде един от наследниците. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР