Къса памет има фолкпевицата Преслава, видя HotArena.Чалгарката забрави за интригите,

...
Къса памет има фолкпевицата Преслава, видя HotArena.Чалгарката забрави за интригите,
Коментари Харесай

Преслава снима със спряган за неин любовник

Къса памет има фолкпевицата Преслава , видя HotArena.

Чалгарката не помни за интригите, които дълго време я спрягаха за държанка на риалити героя Пламен Богданов и реши да му подаде ръка. Брюнетката връща на звездния небосвод младока, откакто избра да снима тъкмо него в новия си клип. Феновете на Преси се учудиха от решението на чалга звездата. Преди години звездата и Богданов бяха спрягани за любовници, откакто младокът се изпусна във ВИП Брадър, че е имал връзка с нея. 

Малко по-късно те се оказаха и под един покрив във формата, където сценаристите се пробваха да подреден любовна конспирация сред тях. Въпреки, че както Преслава, по този начин по-късно и Пламен отричаха да са имали спекулация и твърдяха, че всичко е неразбирателство, дълго време моделът Богданов бе спряган за неин някогашен. 

Сега изпълнителката се радва на благополучен фамилен живот с половинката си Павел и щерка им Паола. Певицата е не запомнила за клюките, които я свързваха с не един или двама младоци. Участието на риалити звездата Пламен в най-новия план на поп фолк звездата ще му отвори порти за още задължения, защото парчето на Преслава сега е преди всичко в класациите за най-слушана ария, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР