Карнобатското село Черково потъна скръб след смъртта на 18-годишния Мариян

...
Карнобатското село Черково потъна скръб след смъртта на 18-годишния Мариян
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! 18-годишния Мариян е загиналият в Мерцедеса-ковчег край Карнобат БРУТАЛНИ СНИМКИ

Карнобатското село Черково потъна тъга след гибелта на 18-годишния Мариян Недялков. Младежът е заровен през вчерашния ден от околните си, откакто в петък почина в злополука след преден удар с ненадейно изскочило на пътя диво прасе, написа flagman.bg.

18-годишен почина в "Мерцедес " поради глиган край Карнобат


Мариян е бил зрелостник единствено преди няколко месеца, приключил Професионалната гимназия по селско стопанство и лека индустрия в Карнобат. Младежът възнамерявал да работи в чужбина, откакто изкара шофьорска брошура у нас.

Над 200 кг бил звярът, умъртвил момче край Карнобат

Всички в селото разказват Мариян като учтив и ухилен юноша и към момента са в потрес от нещастието. Неговите близки пък не престават да са в незнание по отношение на аргументите за тежката злополука, за които сега тече следствие.



В петък, малко преди среднощ, компанията от четирима младежи решила да отиде на дискотека в Карнобат. Освен Мариян с Мерцедеса пътували и тримата братя Атанас, Върбан и Здравко, всички от с. Черково. Те са настанени в УМБАЛ-Бургас с разнообразни травми, само че без заплаха за живота.

Зад кормилото бил 20-годишният Атанас. Той нямал никакво време за реакция, защото немското возило се движело с доста висока скорост и се забило челно в изскочилото на пътя диво прасе.

Свидетел фотоси на зверската злополука, след която колата е напряко неузнаваема. Цялата предна част на Мерцедеса е потрошена в резултат на тежкия удар. До автомобила се търкаля трупът на глигана, който останал на място след конфликта.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР