Кармичното число 11 е считано за много специално и се

...
Кармичното число 11 е считано за много специално и се
Коментари Харесай

Какво да правят хората с кармично число 11

Кармичното число 11 е считано за доста особено и се свързва с висок нравствен капацитет и интензивно развиване на интуицията. Хората с такова кармично число са естествено сензитивни и елементарно се ориентират в непознатото.

Хората с кармично число 11 се считат за " Мастъри цифри ", което значи, че носят със себе си задания и провокации от по-високо равнище на духовно развиване.

Ето няколко рекомендации за хората с кармично число 11:

Развивайте своята вътрешен глас

Съсредоточете се върху развиването на своята вътрешен глас и вътрешна мъдрост. Повече слушайте себе си и доверявайте на вътрешното си чувство за насоката, в която би трябвало да отидете.

Духовна процедура

Предоставете си време за медитация, релаксация и нравствен напредък. Този вид практики може да ви помогне да отключите вашия капацитет и да разберете своята задача в живота.

Намерете баланса

Понякога хората с кармично число 11 се сблъскват с вътрешни несъгласия и напрежение. Стремете се към баланс сред духовността и повседневния живот.

Участвайте в общността

Общувайте с хора, които имат сходни ползи и нравствен път. Груповата поддръжка може да бъде скъпа за вас и да ви помогне да се израствате.

Използвайте своите способности за богатството на другите

Хората с кармично число 11 нормално имат изключителни духовни блага. Използвайте тези умения и качества, с цел да помогнете на другите и да допринесете за по-доброто общество.

 Кармични цифри

Бъдете отворени към благоприятни условия

Привлечен сте към необикновени обстановки и събития. Бъдете отворени към нови опити и провокации, защото те могат да бъдат част от вашия нравствен напредък.

Създавайте естетика

Стремете се към естетика и съгласие във вашите връзки с другите. Избягвайте спорове и бъдете толерантни към разликите на хората към вас.

Важно е да разберете, че кармичните цифри и тяхното въздействие са догатки и съгласно вярванията на някои хора. Ако се чувствате свързани с цифрата 11 или с други кармични цифри, е добре да го употребявате като инструмент за развиване и самооткритие, само че също по този начин бъдете рационални и присъствени във всекидневния си живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР