Кърменето на бебето е нещо естествено. Не винаги можете да

...
Кърменето на бебето е нещо естествено. Не винаги можете да
Коментари Харесай

Майка открила критично видео онлайн как кърми бебето си на плажа. Отговорът й е брилянтен

Кърменето на бебето е нещо естествено. Не постоянно можете да предвидите по кое време ще би трябвало да нахраните бебето си и от време на време би трябвало да го вършиме обществено.

Майка от Мериленд реагира остро, откакто откри, че е снимана да кърми бебето си на обществено място в оскърбително видео. Изабел Ломакс нямала визия за това, когато кърмела 9-седмичния си наследник, Бейкър под плажния чадър.

На идващия ден тя преглеждала една от групите за майки във фейсбук, когато видяла обява, която упреквала дамите, че кърмят на публични места, и била подложена на критика.

След като се вгледала по-отблизо, Ломакс разпознала себе си и бебето си, като лицата им били замъглени от разгласилия видеото.

Публикацията, дело на жена, гласяла: „ Не укорявам дамите, които кърмят бебетата си. Аз укорявам дамите, които кърмят на публични места без почитание към себе си, без да се прикрият и просто остават гърдите им да висят извън (включително зърната), с цел да ги видят всички! “

Авторката прибавя, че не желае да вижда голи до кръста дами на плажа и не желае да покрива очите на сина си и да му изяснява какво в действителност прави голата до кръста жена.

Ломакс решила да се обърне непосредствено към дамата, която разгласила видеото, като постнала свое видео в ТикТок, където изяснява, че макар че няма значение, тя е избрала да не покрива сина си този ден. поради високите температури.

„ Представете си да се разсъните, да влезете във фейсбук и да видите този видеоклип на себе си през вчерашния ден на плажа “, стартира Ломакс.

Насочвайки вниманието си към дамата, която ги е снимала, тя продължава: „ „ Тази жена освен мина около мен няколко пъти със сина си, само че ти имаше всяка опция на света да ми кажеш нещо. “

@izlomax ill leave this here???? #breastfeeding ♬ original sound – izlomax


„ Не че щях да се интересувам или да спра това, което върша. Но вместо това реши да публикуваш видеоклип на мен и детето ми във фейсбук, обществено, с цел да го види светът. “

„ Впоследствие тази обява беше изтрита, само че благодаря на всички хора, които ме опазиха в мненията “, отбелязва тя.

„ Ако имаш време да заснемеш видео с мен и да направиш тази смешка с обява във фейсбук, имаш време да образоваш сина си за обстоятелството, че бебетата се хранят по този метод “, написала гневната млада майка.

Хората изцяло застанали на страната на Ломакс, а разгласилата го изтрила. Хората били сюрпризирани от това, което направила дамата, с цел да даде „ урок “ на младата кърмеща майка.

Един коментатор написал: „ Кой мисли, че тази дама има потребност да се покрива? Децата? Просто казвате на детето си: „ Тази жена храни бебето си. “ След това детето задава няколко въпроса, а вие отговаряте и продължавате напред. Това е родителството “.

Друг човек показал, че главата на бебето в последна сметка покрива всяка голота, за която авторката на видеото се тормози.

Какво мислите вие за обстановката? Съобщете ни в мненията.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР