Карлос Насар се цели в злато от Олимпиадата в Париж.

...
Карлос Насар се цели в злато от Олимпиадата в Париж.
Коментари Харесай

Насар гони олимпийско злато

Карлос Насар се цели в злато от Олимпиадата в Париж. Топщангистът ни е суперфаворит в кат. до 89 кг. Той призна, че го чака доста работа, до момента в който се приготви за Игрите.
Наскоро Насар стана европейски първенец на шампионата в София, което към този момент е зад тила му.
" Чувствам се непрекъснато изтощен, само че има години като тази, в която би трябвало да дадеш всичко от себе си, с цел да постигнеш задачата си. Европейското е в предишното. Беше хубаво, прелестно, само че то няма да се върне и би трябвало да гледаме към задачите си отсега нататък. Ако останем в еуфорията на Европейското, не ни чакат положителни резултати за идващите надпревари ", сподели щангистът пред бТВ.
" Не мисля, че заплатата е нещо, на което би трябвало да обръщаме внимание. Декември си получихме всички хонорари. Миналата година се получи по-дълъг интервал, в който нямахме заплати. Ариф Маджид се пробва да се оправи с това, защото не е елементарно сега във федерацията. Трябва да гледаме и отсега нататък федерацията да е със здрава основа. В момента са такива изискванията. Имаме Олимпийски игри и би трябвало да се фокусираме върху спорта ", сподели още Насар.
Като един от най-успешните спортисти у нас, щангистът е и най-проверяван от антидопинговите управляващи. За последните 2 месеца той е дал 5 проби. Този интерес към него не го изненадва. През 2023 година е бил посетен от проверяващи 24 пъти - приблизително по един път на 2 седмици. Останалите национали са с 2 пъти по-малко инспекции за този интервал. За 2024 година огромна част от тях са били посетени от представителите на Антидопинговата организация единствено един път - след Европейското в София.
Изключение прави единствено Ангел Русев, който е давал проба забележителните 8 пъти през януари и февруари.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР