Карлос Алкарас запази надежди за постигането на Слънчев дубъл. Шампионът

...
Карлос Алкарас запази надежди за постигането на Слънчев дубъл. Шампионът
Коментари Харесай

Реваншът е взет: Алкарас си отмъсти на Томи Пол и продължава да мечтае за Слънчев дубъл

Карлос Алкарас резервира очаквания за постигането на " Слънчев дубъл ". Шампионът от Индиън Уелс съумя да надиграе една от огромните сензации на сегашния сезон, а точно Томи Пол и по този метод взе реванш за срещата сред двамата от Мастърса в Монреал, когато американецът изненадващо се наложи над сегашния номер едно. Полуфиналистът от Аустрелиън Оупън се намираше в серия от 12 следващи победи против испански тенисисти, само че през днешния ден тя откри своя край - 6:4 6:4. По този топ поставеният записа своята девета поредна победа и към този момент е с баланс от 17 триумфа и единствено 1 проваляне през новия сезон, а в четвъртфиналите го чака конфликт със международния номер 10 - Тейлър Фриц.

Още от началните минути станахме очевидци на представление от най-висока проба, защото двамата играчи ни предлагаха страховит тенис и правеха привидно невъзможни отигравания. Всеки един от състезателите се стараеше да поема самодейността при първа опция, само че завършването на топката надалеч не беше лесна задача, защото и двамата демонстрираха свръхестествен атлетизъм. Все отново мощта на ибериеца съумя да се оправи с защитата на Пол и станахме очевидци на дебютен пробив в срещата, а след това любимецът затвори частта в своя изгода, въпреки че трябваше да отразява опция за рибрейк в последния вероятен миг.

Тийнейджърът усили още оборотите при започване на втория сет и бързо откри метод да отмъкне подаването на 16-тия подложен, който непрестанно трябваше да сменя посоката си на придвижване и непрекъснато се намираше в защитна позиция. Финалистът от Акапулко се опита да се завърне в мача и успяваше да не изостане по-сериозно в резултата, само че обратът изглеждаше непостижима задача против толкоз мощен противник, а младокът постави точка на разногласието, пласирайки слисващ бекхенд по правата.

Sunshine Double still alive ☀️✌️ defeats Paul 6-4 6-4 to end the American’s streak of 12 consecutive wins against Spaniards!
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР