Карлос Алкарас и Яник Синер се очертава да бъдат големите

...
Карлос Алкарас и Яник Синер се очертава да бъдат големите
Коментари Харесай

Ще викам за теб на финала: Сърдечният начин, по който Алкарас поздрави Синер за победата

Карлос Алкарас и Яник Синер се обрисува да бъдат огромните водачи на идващото потомство и съперничеството им дава обещание да бъде повече от епично, съдейки по първите шест срещи посред им, които съвсем постоянно са гарнирани с извънреден тенис и сериозна доза драматизъм. Още по хубавото е, че двамата младоци все още са към момента в прелестни връзки и не разрешават техните борби на корта да повлияят отрицателно на другарството им.

Самият международен номер едно признава, че постоянно се чува по телефона с Яник и се смее доста в неговата компания, а наподобява в думите му няма и капка фалш, съдейки по страхотния привет на мрежата, който последва след полуфиналния дуел сред него и Синер в Маями.

Защитаващият първенец по никакъв метод не се отдаде на отрицателните страсти от загубата и поздрави извънредно сърдечно италианеца, като го прегърна и промълви следното:

" Давай, дребосъче! Спечели тази купа. Ще крещя за теб на финала " - обърна се Карлитос към своя конкурент, който му благодари и несъмнено тази сцена може да ни покаже, че бъдещето на тениса е в положителни ръце.

Alcaraz to Sinner: `Go for it, I cheer for you`
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР