Карло Анчелоти остана изключително доволен от представянето на Хамес Родригес

...
Карло Анчелоти остана изключително доволен от представянето на Хамес Родригес
Коментари Харесай

Анчелоти на въпрос за Хамес Родригес: Ако ми трябваше скорост, щях да привлека Юсейн Болт

Карло Анчелоти остана извънредно удовлетворен от представянето на Хамес Родригес при успеха на Евертън над Тотнъм в неделя и отговори на въпрос за подвижността на 29-годишния колумбиец, че е щял да притегли Юсейн Болт вместо него, в случай че му е трябвала скорост.

Хамес сътвори пет положения в дебюта си за " карамелите ", които надделяха с 1:0 тима на Жозе Моуриньо.

" Който умее да играе футбол, не се нуждае от доста време за акомодация. Хамес е измежду тях, а същото мога да кажа и за Алан и Дукуре ", сподели Анчелоти на конференция след мача.

" Просто им споделих да излязат и да покажат какво могат, а те го направиха. В халфовата линия бяхме доста ефикасни. И през предходната година разполагахме с футболисти с отлични качествата в играта с топка, само че ни трябваха и такива, които умеят да се движат без нея.

" Хамес не е най-бързият човек в света, само че той има и други качества. Ще ги използваме и ще видите какъв брой доста още може той. Не мога да го нарека крило, само че той умее да влиза във вътрешността, да търси топката и да бъде пъклен рисков за противника. Изобщо не съм обезпокоен за скоростта му. Ако бях, щях да привлека Юсейн Болт на негово място.

" С Хамес можем да направляваме топката, да вършим верните подавания в верния миг и да държим притежанието на наша страна ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР