Карла Бруни остава една от най-популярните дами във Франция. Суперуспешен

...
Карла Бруни остава една от най-популярните дами във Франция. Суперуспешен
Коментари Харесай

Какво има да ни покаже Карла Бруни на 55

Карла Бруни остава една от най-популярните дами във Франция. Суперуспешен модел, както и певица с няколко албума, от 2008 година тя е омъжена за към този момент някогашния президент на страната Никола Саркози.
 Карла Бруни направи ненадейно самопризнание
Неочакваното самопризнание на Карла Бруни

Какво разкри брачната половинка на някогашния президент Никол Саркози

Междувременно 55-годишната Бруни продължава да работи по значими за нея дела. Тя употребява последните дни на октомври, с цел да подсети, че това е Месецът за битка с рака на гърдата. " Една от осем дами страда от рак на гърдата. Аз съм една от тях ", написа тя в Instagram.

Моделът напомни, че през 2019 година тя е диагностицирана с подлата болест, с която съумява да се оправи. Като най-важна стъпка в това да се предпазим от рак на гърдата са постоянните профилактични прегледи.

" Не пропускайте мамографията ", написа още Карла Бруни към фотоси, на които театралничи с резултатите от проучванията си.

Ние пък подсещаме, че не е нужно да е октомври, с цел да си запишете час за. Жените над 35-годишна възраст би трябвало да го вършат един път годишно, а при положение на висок риск (ако в фамилията ви към този момент има случаи на рак на гърдата), най-малко два пъти годишно без значение от възрастта ви.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР