Карл Уудс изглежда е имал очевидна татуировка в чест на

...
Карл Уудс изглежда е имал очевидна татуировка в чест на
Коментари Харесай

Карл Уудс предпазливо покрива татуировката си на Кейти Прайс, докато тя излиза публично с новия си известен приятел

Карл Уудс наподобява е имал явна татуировка в чест на някогашната си партньорка Кейти Прайс на гърдите си, изменена, като мастилото в този момент наподобява малко по-различно от това, което беше в началото.

Смята се, че някогашната телевизионна риалити звезда, на 34, към този момент не е по отношение на Кейти, на 45, с която той беше сантиментално обвързван за първи път през 2020 година По време на тяхното След връзка, Карл от време на време татуира респект към някогашния блестящ модел. Това включва приемане на явна респект на гърдите му предходната година. Той демонстрира фигура, за която се счита, че съставлява Кейти, вдигнала междинен пръст. Въпреки това наподобява, че от този момент е изменен въз основа на фотография, която беше споделена тази седмица.

Карл - който един път се появи на Love Island, преди да завоюва Killer Camp на ITV2 през 2019 година - отиде в Instagram този уикенд, за показа фотография на себе си, защото някогашната му Кейти беше видяна на уютна среща с новата си обич JJ.

В профила си в Instagram през уикенда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР