Кариерата ми се развива добре. Изграждам се, много ми е

...
Кариерата ми се развива добре. Изграждам се, много ми е
Коментари Харесай

Завист и лоша енергия! Ето каква цена плаща Крисия за това, ...

Кариерата ми се развива добре. Изграждам се, доста ми е забавно. Не възнамерявам бъдещето си, само че работя по този въпрос. Това разкри тийн звездата Крисия в изявление за PODCAST7.

В момента младата изпълнителка се старае да учи много от разнообразни музиканти, които са експерти. Крисия показа, че на този стадий се развива напълно сама, зад тила си няма огромно музикално студио, само че се оправя. Признава, че се среща много с хора, които също се ориентират в обстановката и желае хора, на които да има вяра и да работи умерено. За нея е значимо да сътвори собствен екип, на който да има доверие във всяко отношение.

В жанрово отношение се е ориентирала към поп музиката, само че се вълнува много от блус и джаз, които да смеси и да стане нещо друго. Крисия показа, че в музикалните среди съществува другарство, само че за нея не важи това. Не е срещнала на този стадий доста непосредствен сътрудник, който да се е задържал в живота си. Казва, че постоянно има злоба и неприятна сила зад тила, а пред теб всичко е подправено. Не крие, че има хора, които идват при нея, само че с цел да се " мазнят ", само че не им обръща съществено внимание и се пробва да не се задълбочава в такива връзки. Крисия показа, че обожава това, което прави и не би определила, че заплаща някаква " цена ", тъй като е известна.

Тя е от девойките, които горят в работата си и не съжалява за нищо, само че може единствено да усъвършенства себе си и качествата си като експерт. Очакванията на обществото се отразяват на известните, най-много душевен. Крисия споделя, че е значимо всеки да се харесва и приема с всички свои дефекти и проблеми. " Трябва да знаем, че сме на този свят с причина. Трябва да се обичаме ", показа още певицата. Крисия е изпадала в депресии, само че осъзнава обстановката и съумява да бъде мощна, да се бори с проблемите си и да се изправи, а не да задълбава в разнообразни положения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР