Каравани, десетки коли със софийска регистрация и мотори окупираха бургаския

...
Каравани, десетки коли със софийска регистрация и мотори окупираха бургаския
Коментари Харесай

Код „Червено“ в Крайморие: Каравани и софийски коли окупираха квартала


Каравани, десетки коли със софийска регистрация и мотори окупираха бургаския кв. Крайморие, написа Флагман.бг.

„ Започнаха да прииждат още нощес. Извън сезона тук живеем една шепа хора и се познаваме, а тези са външни лица. Не ги знаем по какъв начин и по какъв метод са се озовали тук. Виждаме, че са софийски коли, само че тези „ столичани допълнително “ не си дават сметка, че могат да разнесат болестта “, споделят обезпокоени поданици на квартала.

Репортерски екип направи инспекция на място. Установихме, че фактически има извънредно доста коли със софийска регистрация, видяхме и няколко каравани, които се запътваха към къмпинга, намиращ се южно от плажа на Крайморие. Имаше и такива, които бяха окупирали дивата плажна линия преди нос Форос. Забелязахме цели фамилии, които се държаха по този начин, като че ли не сме в разгара на най-страшната пандемия на този век.

Остава мистерия по какъв начин са пристигнали в квартала, защото е повече от явно, че нямат личен парцел. Не е изключено да са заобиколили полицейската обсада през отбивката на Автомагистрала Тракия от Българово и оттова през кв. Горно Езерово до Крайморие, считат осведомени.

Има сигнал и за съществено наличие на външни коли в Созопол и Черноморец. Кметът на Общината Тихомир Янакиев персонално ревизира и откри, че става въпрос за 80 автомобила, които са заявили, че имат парцел в един от двата морски курорта и очевидно са пристигнали на отмора със фамилиите си в пика на ковид.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР