Карантината завари Екстра Нина в турския мегаполис Истанбул, където тя

...
Карантината завари Екстра Нина в турския мегаполис Истанбул, където тя
Коментари Харесай

Екстра Нина: Сега обръщам много повече внимание на себе си - slava.bg

Карантината завари Екстра Нина в турския мегаполис Истанбул, където тя и до момента съблюдава наредбите за обществена изолираност. Певицата се е посветила идеята да са самоусъвършенства и да обогатява светогледа си.

“Сега обръщам доста повече внимание на себе си, пречиствам организма си, изучавам нови песни, виждам филми. Новата ми пристрастеност са езиците и след турския съм се насочила към арабския език. Страшно съм впечатлена от хубостта на изговора и употребявам всеки момент да изучавам нови думи и изрази. Мечта ми е по-късно да изучавам и испански, и италиански…” – споделя тя.

Звездата на „ Пайнер “ не крие, че пътешествията й липсват в този миг. На 16 март тя е имала покана за концертно присъединяване във Англия, само че обстановката, обвързвана с Covid-19 е осуетила това пътешестване. Независимо от компликациите, изпълнителката въпреки всичко вижда светлина.

“Човек постоянно намира какво да прави, когато е у дома. Така останах уединено – единствено аз и Бог… Невероятно е възприятието на примирение в душата и очакване на новото бъдеще “ – безапелационна е тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР