Караджов: Петков е жалка картинка; Йорданов: Отиваме на детектор на

...
Караджов: Петков е жалка картинка; Йорданов: Отиваме на детектор на
Коментари Харесай

Караджов: Внушенията за крадене, кражба и корупция по мой адрес са нелепи, Петков е жалка картинка

Караджов: Петков е жалка картинка; Йорданов: Отиваме на детектор на лъжата
Този човек (Кирил Петков) през днешния ден беше жалка картина на това, което се случва в обединението. Крадецът вика дръжте крадеца. Изумен съм какъв брой неистини могат да се изрекат. Това съобщи вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов пред Би Ти Ви.

Днес водачът на „ Има подобен народ” Слави Трифонов разгласи, че изтегля министрите си и напуща обединението. Премиерът и „ Продължаваме промяната” оповестиха, че през последните седмици Гроздан Караджов е изискал 3.6 милиарда лева от горната страна върху към този момент контрактуваните 2,2 милиарда лева в актуализацията на бюджета. Премиерът, дружно с Асен Василев и Бойко Рашков оповестиха, че има доказателства, че парите ще отидат при компании, близки до предходната власт, които бяха разследвани за злоупотреби.

Внушенията за крадене, кражба и корупция по мой адрес са нелепи. Аз съм по улиците от студент, в никакъв случай през живота си и през миналите 6 месеца не съм докоснал една стотинка държавни пари и няма и да докосна, сподели още Гроздан Караджов.

Отиваме на детектор на лъжата, съобщи от своя страна ръководителят на ПГ на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов, определяйки Кирил Петков като „ цялостен лъжец” и добави, че в Политическа партия има хора от ГЕРБ.

По тематиката за Република Северна Македония, избрана от Слави Трифонов като една от аргументите да напусне обединението, Йорданов сподели, че има паметни мемоари в Министерство на външните работи, в които ясно е записано какво е споделил Кирил Петков.

Кирил Петков и Весела Чернева от самото начало се пробват да заобиколят съдружното съглашение и да вдигнат ветото на районен съд Македония без нищо да са създали. Искаха процесът да бъде вкаран в успореден развой, сподели още Йорданов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР