Кара те да се чувстваш безсмъртен, обясни тяРайският газ кара

...
Кара те да се чувстваш безсмъртен, обясни тяРайският газ кара
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Райският газ е много е опасен, когато се използва неконтролируемо

" Кара те да се чувстваш вечен ", изясни тя

" Райският газ кара да се чувстваш вечен ", съобщи пред БТВ лекар Цветеслава Гълъбова. По думите й райският газ се употребява с медицински цели при следена среда, само че е доста рисков, когато се употребява неконтролируемо.

" Той няма да убие, само че провокира еуфория, която бързо отминава. А под тази еуфория може да се случат доста неща ", сподели тя. Гълъбова беше безапелационна, че възприятието, което основава райския газ, е инфекциозен и кара хората да пробват още веднъж и още веднъж.

" Това, че си го комбинирал с алкохол още повече подвига настроените и излиташ, като един Икар ", сподели док. Гълъбова. " Това е нещото, което кара младежите да го използват ", съобщи тя.

Това има доста дълбоки корени. Това е консуматорското отношение към живота, а то води до опитване. Само че опитването води до процеси, които ние не знаем по какъв начин ще завършат.

" Имаме съществено проблеми свързани с ценностната система и означаваме сериозен цивилизационен декаданс и доста съществено проблем с институциите, които не извършват пълномощията си с цялата суровост на закона ", сподели тя.

" Ние живеем, с цел да потрябваме наслаждение ", приключи лекар Гълъбова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР