Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини няма да играе поне до

...
Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини няма да играе поне до
Коментари Харесай

Ювентус загуби Киелини поне до Нова година

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини няма да играе най-малко до Нова година. Причината – скъсана връзка в дясното коляно. Киелини е получил контузията по време на подготовка в петък. Той ще претърпи интервенция напълно скоро, след което ще стартира възобновяване.

Италианският първенец разгласи новината с малко известие в обществените мрежи. В него обаче не се загатва какъв брой ще отсъства 35-годишният бранител. Той има 507 мача за клуба и се очакваше да е титуляр най-много в дуелите от Шампионската лига. Киелини обаче игра и в първия кръг против Парма и даже вкара победния гол.
Киелини бе извикан в националния тим на Италия
Часове преди Юве да разгласи новината за контузията му, Киелини бе извикан в националния тим на Италия. Скуадра адзура играе с Армения и Финландия по пътя към Евро 2020.
Ювентус остава единствено с Де Лихт и Демирал
При сходна контузия интервалът за възобновяване е сред три и шест месеца според от това какъв брой съществено е разкъсването. През лятото Андреа Бардзали се отхвърли от футбола, тъй че в този момент бианконерите остават единствено с двама централни бранители. Това са Матайс де Лихт и Мерих Демирал. и двамата бяха привлечени през лятото. Де Лихт пристигна от Аякс, а Демирал от Сасуоло.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР