Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон изрази изключителното си разочарование от

...
Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон изрази изключителното си разочарование от
Коментари Харесай

Буфон: Оливър има кофа за боклук на мястото на сърцето


Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон изрази изключителното си отчаяние от рефера на мача с Реал Мадрид Майкъл Оливър, заявявайки, че англичанинът има "кофа за отпадък на мястото на сърцето".

"Бианконерите" бяха на прага на ефектен поврат против Кралския клуб, само че в последната минута на продължението Оливър отсъди дузпа за единоборство сред Бенатия и Васкес, след което изгони Буфон поради бурните му митинги. "Това бе една десета дузпа. Не можеш да дадеш толкоз противоречиво решение в 93-та минута, когато на нас не ни дадоха чиста дузпа в първия мач. Отборът даде всичко от себе си, само че един човек няма право да унищожава нашите фантазии по този начин с толкоз противоречиво решение. За да го направиш, би трябвало да имаш кошче за отпадък на мястото на сърцето. Ако нямаш нужния темперамент, с цел да ръководиш подобен мач, би трябвало да седиш на трибуните със фамилията си с пържени картофи и кола", разяснява Буфон след дуела.

"Реал Мадрид заслужи да продължи напред и им поисквам триумф нататък, за мен постоянно е било чест да се изправям против този клуб. Но обективно видяно ни заслужавахме най-малко да играем продължения. Започнахме със съзнанието, че имаме 0.000005 % късмет да успеем. Изключително горделив съм да бъдат част от тим, който игра по този метод, работи толкоз крепко и даде всичко от себе си. Горд съм да бъда с тези мъже. Естествено, в мен има също по този начин горест и яд", добави опитният вратар. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР