Капитанът на волейболния Хебър Мартин Палийски беше крайно разочарован след

...
Капитанът на волейболния Хебър Мартин Палийски беше крайно разочарован след
Коментари Харесай

Разочарование и униние в Хебър след развоя в Разлог

Капитанът на волейболния Хебър Мартин Палийски беше извънредно отчаян след провалянето от Пирин Балканстрой в последния кръг на постоянния сезон, което остави пазарджиклии на шестата позиция в крайното класиране.

Те до последно имаха късмет да победят в Разлог, само че паднаха с 2:3. Така в първия кръг на плейофите се натресоха на един от любимците за крайната победа в шампионата ЦСКА. И съгласно Палийски, това не е действителното класиране за Хебър с оглед представянето през целия сезон.

"Трудно се приказва след подобен мач, опитахме се да гоним дивото. Изпуснахме питомното с домакинската загуба от Добруджа и провалянето от Тетевен на открито. Стигна се до това проваляне, тъй като момчетата от Разлог играха доста устойчиво. "

"Липсваше им диагоналът, само че това не си пролича по неналичието на офанзива по краищата. Играха доста събрано и просто ни победиха ", показа Палийски пред DIEMA SPORT след мача и приказва за идващия противник ЦСКА и крайното класиране.

"Нормално е да има отчаяние, тъй като не заслужавахме да сме на шестото място, само че ние сами си го направихме. Цяла година се борехме да даваме добър волейбол на хората и мисля, че се представяхме на равнище, само че просто това не е нашата действителна позиция ", приключи капитанът на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР