Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев говори преди дербито с Левски.

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев говори преди дербито с Левски.
Коментари Харесай

Занев: Първо да бием Левски, после ще мислим за Ботев

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев приказва преди дербито с Левски. Срещата е в събота от 16:15 часа на Националния стадион " Васил Левски ".
 Витоша (Бистрица) - ЦСКА-София 0:1 @@@
" Вече изиграхме по три мача, не мисля, че ще се отрази тази пауза. Това не би трябвало да служи като опрощение на тимовете. Дано да покажем първокласен футбол. Надявам се да спечелим, тъй като сме опрени до стената, само че същото е ситуацията и в Левски. Когато има подобен мач, няма значение кой какъв брой точки има. Дано се приказва повече за футбола на терена. Глупава демонстрация беше аленият картон в предния мач. Взел съм си поука. Всички се готвим, чакаме с неспокойствие мача. Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да победим. Дано да имаме и спортно благополучие. Последните два мача играем добре, сътворяваме положения, само че не можахме да осъществяваме. Няма да имаме проблем. Сега гледаме към дуела с Левски. Това е най-важният мач за момента ", показа Занев.

" Не сме се концентрирали единствено върху Купата. И през шампионата ще гоним присъединяване в Лига Европа. Всеки един треньор, всеки един футболист, щом пази цветовете на тима. Оценки би трябвало да се дават на някой треньор или футболист, когато той си тръгне. Ако погледнем статистиката, ще забележим, че при Крушчич играем добре. Стопихме отдалеченост от 8 точки на Левски и Локо (Пловдив). Човекът се старае, има модерни разбирания. Всеки има потребност от религия и поддръжка. Привържениците се много правилни, само че неприятните резултати въздействат. Те бяха при започване на сезона обаче.

Говорим с Али Соу. Подкрепяме го. Опитваме да му повлияем, че рано или късно още веднъж ще вкарва. Той излиза на обстановки за гол. Той би трябвало да се успокои и да счупи този карък. Ако бяхме взели мача с Царско село, в този момент щяхме да имаме преднина пред другите.
 Витоша (Бистрица) - ЦСКА-София 0:1 @@@
Да се надяваме, че Евандро, Кери и Малинов ще се запазят от жълти картони. Целта оправдава средствата. Първо да бием Левски, след това ще мислим за Ботев. Когато играеш с въодушевление и самочувствие, нещата се получават ", сподели още капитанът на " алените " пред " Дарик ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР