Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви при завръщането на отбора

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви при завръщането на отбора
Коментари Харесай

Занев: Нямаме право на повече грешки, сигурен съм, че ще победим Левски

Капитанът на ЦСКА Петър Занев съобщи при завръщането на тима в София след извършения зимен лагеб в исапнския курарт Марбея, че се надява отболът да не позволява повече неточности и, че има въху какво още да работят до началото на пролетния дял от българския шампионат.

"Не е прелестно. Трудни резултати. Важно е за един тим да побеждава, да има самочувствие да има вяра в собстевните сили. По една или друга причина загубихме тези мачове. Положителното от тези загуби е, че можем да забележим слабостите си. Да се надяваме, че в действителност ще си извадим поуките и тези неточности няма да ги позволяваме по време на сезона, тъй като след две седмици стартира шампионата. Нямаме право на неточности повече. Трябва да стартираме да побеждаваме ".

"Не е прелестно, когато не вкарваш. Когато ти вкарат два, три гола ти би трябвало да вкараш четири. Има върху какво да работим ".

"Не мога да кажа, че поради класата на противника на противника допуснахме тези голове. Всеки мач излизахме с друг състав. Все отново за това са контролните мачове, с цел да се види койна каво равнище е, по какъв начин се показва, в каква форма е. Да се даде късмет на всички и към този момент треньора да си извади изводиите на кого ще разчита ".

"Не съм индивида, който да дава оценки. Важното за мен е, че всички за здрави. Свършихме добра работа с физическото натоварване. Времето ще покаже ".

"Разибира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено ние се готвим за мача. Не сме се пазили от към натоварвания. КАто цяло мислите ни са настроени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим ".

"Ние си гледаме в нашя тим. Не мога да ви кажа дали е по-силен. Знам работата на Петър Хубчев. Знам, че е един треньор, който е добър, ще се получи един забавен мач. Ще ние мъчно, само че аз имам вяра в нашия тим ", приключи Занев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР