Капитанът на Тодор Неделев, който пострада тежко при катастрофата с

...
Капитанът на Тодор Неделев, който пострада тежко при катастрофата с
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Вече се връщам към живота

Капитанът на Тодор Неделев, който пострада тежко при злополуката с националния тим преди мача против Грузия през юни разгласи пред камерата на Българска национална телевизия, че към този момент се завръща към живота.

Футболистът на " жълто-черните " разкри, че към този момент е почнал тренировки след случая, само че към момента не е наясно по кое време още веднъж ще може да го забележим в игра.

" Вече се връщам към живота. Единствено не мога да излизам на слънце, когато е доста топло. Възстановяването върви доста добре. Тренирам най-много във фитнеса, само че започнах и да излизам на открито, с цел да върша леки бягания сред 10 и 15 минутки. Нямам визия по кое време ще стартира с тима. Това зависи от това по какъв начин протича възобновяване ми и най-много от мен самия ", показа Неделев.

Българският национал благодари на всички тимове и почитатели в България, които се сплотиха в негова поддръжка след ужасяващата злополука в Тбилси.

" Моята другарка, както и докторът на националния тим, които бяха до мен ми споделиха, че в действителност доста хора са се обединили от цялата страна. Всички тимове, всички почитатели ми пожелаха бързо възобновяване, за което съм в действителност признателен. Надявам се народът да е единен освен, когато се случат такива неприятни неща, а за положителни ", съобщи футболистът на Ботев.

Неделев не пропусна да благодари за следващ път и на доктора, който избави живота му, а точно грузинецът Шота Ингоровка.

" На този човек не му дължа живота си, а не знам какво. Голям шанс изкарах, че попаднах навръх него. Сега е моментът още веднъж да му благодаря за всичко, което направи за мен. Благодаря му, че ми избави живота, тъй като имаше възможност и да не съм жив. Най-вече му благодаря, че направи по този начин да мога да играя още веднъж футбол, тъй като имаше възможност и да не играя. До края на живота ми ще съм му признателен ", съобщи Тодор Неделев.

А ето и какво си пожела самият Неделев на края на изявлението и какъв апел отпари той към почитателите на Ботев: Да съм здрав и да се върна по най-бързия метод на терена! А на почитателите на Ботев бих им споделил да поддържат тима в положително и в зло!

Автор: Мария Павлова - Кръстева

Какво още показа Тодор Неделев вижте във видеото

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР