Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва потвърди, че плеймейкърът

...
Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва потвърди, че плеймейкърът
Коментари Харесай

Капитанът на ПСЖ: Пасторе иска да напусне

Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва удостовери, че плеймейкърът на тима Хавиер Пасторе желае да смени клубната си принадлежност до края на месеца.

За това предпочитание на аржентинеца стартира да се приказва преди месеци, а основната причина за него е неналичието на задоволително игрови минути. Пасторе има желание да играе на Мондиал 2018 с Аржентина, а това няма да се случи, в случай че той не стартира да се появява по-регулярно на терена.

Емери бесе на елитно дуо латиноси в ПСЖ

Интер не крие интереса си към Пасторе, само че на този стадий не може да се контракти с ПСЖ по изискванията на договорката. Парижани упорстват продажбата да се състои още в този момент, до момента в който поради финансовия феърплей „ нерадзурите” могат да предложат най-вече привличане чартърен със обвързване за откупуване.

Пасторе и Кавани разгневиха ПСЖ, като закъсняха за първата подготовка след Нова година, заради което не играха против Амиен в мача за Купата на Лигата. „ Мисля, че в един или различен миг клубът ще върне Кавани в състава”, разяснява Тиаго Силва.

Пасторе пропусна трета подготовка на ПСЖ, ще отнесе санкция

„ Това е доста значим миг за клуба, нужно е да останем единни до края, въпреки и двамата да демонстрираха противен жест към групата и тима. Все отново мисля, че те към момента са наши другари и значимо да се върнат бързо. Поводът беше значим и човек първо би трябвало да намерения, преди да постъпва по този начин.”

„ Смятам, че обстановката е друга при Кавани и Пасторе. Мисля, че Пасторе съобщи пред клуба, че желае да си тръгне, а оттова не се съгласиха. При Кавани нещата не стоят така”, добави Тиаго Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР