Капитанът на Нидерландия и защитник на Ливърпул - Върджил ван

...
Капитанът на Нидерландия и защитник на Ливърпул - Върджил ван
Коментари Харесай

Ван Дайк: Манчестър Юнайтед изобщо не е на нивото на Реал Мадрид

Капитанът на Нидерландия и бранител на Ливърпул - Върджил ван Дайк, е уверен, че сега огромният противник на мърсисайдци Манчестър Юнайтед несъмнено не е на равнището на Реал Мадрид.

Повод за съпоставката сред двата европейски гранда станаха слуховете, че те се интересуват от звездата на „ лалетата “ на Световното състезание Коди Гакпо, който има 3 гола в шампионата в Катар. 23-годишното крило също по този начин се е регистрира с 13 попадения и 17 асистенции в 24 мача с екипа на ПСВ Айндховен през този сезон.

Затова Ван Дайк беше запитан дали съгласно него сега Юнайтед и Реал Мадрид са на едно и също равнище.

„ Без липса на почитание, само че не, въобще. Определено считам, че Гакпо може да направи идната стъпка. Убеден съм, че това може да стане. Дали ще се случи още тази зима, или през лятото, времето ще покаже. Той е отлично момче, което работи старателно и е доста надарено. Определено той е кадърен на повече. Ние сме толкоз удовлетворени, че се оправя по този начин добре за нас. Дано това да продължи дълго “, разяснява бранителят пред „ The Athletic “.

Virgil van Dijk warns Cody Gakpo off joining Manchester United ❌
— GOAL (@goal)
Самият Гакпо към този момент не мисли за трансфер.

„ Честно казано, сега не мисля за това. Фокусиран съм върху Мондиала и желая да продължа да се представям добре. Дано да станем международни първенци и по-късно ще мислим за други неща “, съобщи той.

Cody Gakpo on big transfer in January: “I have to be honest, I am not thinking about that now. I am focused on the World Cup, want to keep performing well ”, tells.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР