Капитанът на националния тим на Бразилия Неймар заяви, че е

...
Капитанът на националния тим на Бразилия Неймар заяви, че е
Коментари Харесай

Неймар за сблъсъка с Реал Мадрид, разочарованието в Бразилия и бъдещето си като футболист

Капитанът на националния отбор на Бразилия Неймар съобщи, че е тъжно, тъй като “селесао ” се е дистанцирал от почитателите си и мачовете на отбора към този момент не са такова събитие, каквото са били в предишното.

“Бразилският народен тим се дистанцира доста от почитателите си. Не знам повода, по кое време стартира тази наклонност и за какво се получи, само че се вижда, че мачовете на тима към този момент не са такова събитие. Тъжно е, че мачовете към този момент не са нещо значимо. Когато бях дете, мачът на националния отбор бе събития. Подготвяхме се, обличахме екипи, слагаха се флагове на прозорците, имаше барбекюта. Днес към този момент мачовете нямат такова значение, не знам за какво се стигна до тук ”, разяснява тематиката към националния отбор нападателя.

След това Неймар разяснява, че в Пари Сен Жермен се надяват да напишат история и да отстранят Реал Мадрид на 1/8-финалите в Шампионската лига. Парижани реализираха минимална победа над “лос бланкос ” с 1:0 като хазаин, а реваншът сред двата отбора би трябвало да е на 9-и март.

“Надяваме се да напишем история в ПСЖ. Ще забележим какво ще донесе бъдещето, работим доста. Имаме още какво да подобрим, само че се надяваме да реализираме победа за историята против Реал Мадрид ”, съобщи някогашният нападател на Барселона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР