Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов е поставил

...
Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов е поставил
Коментари Харесай

Ето за кого са гласували Ясен Петров и капитанът на националите ни на наградите на ФИФА

Капитанът на националния тим по футбол Георги Костадинов е сложил преди всичко в анкетата си за номер 1 в света за 2021 година Роберт Левандовски.

Именно полският нападател на Байерн (Мюнхен) завоюва наградата на ФИФА The Best. Второто място в анкетата зае аржентинецът Лионел Меси от Пари Сен Жермен, което съответствува и с вота на нашия капитан. Разминаване има в третото място. Изборът на Костадинов е Н’Голо Канте от Челси, до момента в който в анкетата то се заема от Мохамед Салах (Ливърпул и Египет).

Селекционерът Ясен Петров също избира Роберт Левандовски на първото място, само че на втората позиция слага Мохамед Салах, а третата позиция оставя за звездния френски нападател на Реал Мадрид Карим Бензема.

100-процентов обаче е представителят на медиите ни Боян Бойчев, който подрежда тройката по този начин - Роберт Левандовски, Лионел Меси, Мохамед Салах, което съответствува с крайните резултати.

Битката за наградата се оказа извънредно оспорвана, като Левандовски завоюва с 48 точки, до момента в който Меси има 44. За третото място Салах получи 39.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР