Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов стана най-добър

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов стана най-добър
Коментари Харесай

Виктор Йосифов най-добър център в Италия за редовния сезон

Капитанът на националния ни волейболен тим Виктор Йосифов стана най-хубав център в постоянния сезон на италианската Суперлига. Йосифов, който играе за тима на Веро Волей (Монца), оглави класацията, като е с най-хубав показател измежду състезателите, изчислен въз основата на обособените детайли.

В класацията за блокади приблизително на гейм българският център още веднъж е отпред със приблизително 0,75 блока в 93 гейма. Аржентинецът Себастиан Соле е втори със приблизително 0,72 блокади в 102 гейма.

В класацията по сбор блокади двамата си разменят местата - Соле е отпред със 73 блока, а Йосифов е втори със 70. Цветан Соколов пък е на 15-о място с 44 блокади.

В класацията по асове Тодор Скримов дели 5-о място с Юрий Гладир от Сиена и Доновън Джаворонок от Монца. И тримата имат приблизително по 0,48 точки от начален удар. Българската звезда Матей Казийски пък е 8-и в таблицата със приблизително 0,44 аса. Лидер е Вилфредо Леон с 1,06 аса, следван от Александър Атанасийевич с 0,70.

Скримов заема 6-о място и в класацията по сбор асове с 45. Първото и второто място още веднъж са за Леон с 94 аса и Атанасийевич с 64 аса.

По междинен брой точки от офанзива в гейм Матей Казийски е 10-и с 3,56. Лидер е Душан Петкович от Сора с 5,15 точки. Сърбинът е водач и в класацията по сбор точки от офанзива (525), както и измежду реализаторите в Суперлигата (590). Цецо Соколов пък е 15-и с 358 точки.

В класацията за най-хубав нападател още веднъж има българско наличие - Тодор Скримов и Цветан Соколов са надлежно 10-и и 12-и с показатели 4,06 и 4,02.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР