Капитанът на младежкия ни хандбален отбор Михаел Иванов ще бъде

...
Капитанът на младежкия ни хандбален отбор Михаел Иванов ще бъде
Коментари Харесай

Капитанът на младежкия отбор по хандбал ще отсъства три месеца

Капитанът на младежкия ни хандбален тим Михаел Иванов ще бъде отвън терена за три месеца. Tой контузи гледенa си на мача с Финландия от първия Европейски шампионат за младежи до 20 години във Варна.

Прегледът с магнитен резонанс е открил две скъсани връзки и една разтегната.

„ Възстановяването е към 2 месеца, по-късно до момента в който си " върна " мускула още може би месец. Около три месеца ще бъде възобновяване “, заяви Иванов.

В третия ден от втория Европейски шампионат в група „ А “ Гърция победи Литва с 35:28, а Люксембург се наложи над Англия с 27:21. В група „ Б “ Швейцария надделя Румъния с 33:27, а Украйна разруши Косово с 36:22.

В група „ А “ Гърция и Израел имат по 4 точки от 2 мача, Литва е с победа и загуба, Люксембург е с един триумф и две провали, а Англия е с три загуби.

В група „ Б “ лидер е Швейцария с 4 точки от два мача, Северна Македония и Украйна имат победа, тъждество и загуба, Румъния е с триумф и проваляне, а Косово е с три загуби.

Както е известно, за пръв път и двата Европейски шампионата по хандбал за младежи до 20 години се играят в един град и това е Варна. България бе част от първия шампионат.

Днес е почивен ден на шампионата.

Входът за мачовете в Двореца на културата и спорта във Варна е свободен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР