Капитанът на Милан Симон Кяер даде обширно интервю пред TV2

...
Капитанът на Милан Симон Кяер даде обширно интервю пред TV2
Коментари Харесай

Симон Кяер: Инцидентът с Ериксен не може да бъде описан, беше ужасно

Капитанът на Милан Симон Кяер даде обстойно изявление пред TV2 Sport, в което засегна доста тематики. Датският национал разкри по какъв начин върви възобновяване му от травмата и си напомни ужасяващия случай с Кристиан Ериксен по време на Европейското състезание. Халфът колабира на терена в резултат на сърдечен арест и едвам не загуби живота си.

" Милан е клубът, в който се усещам най-спокойно. Справяме се добре в тима. Чувствам се доста добре, тъй като имам доверието на треньора и поддръжката на тифозите. Градът е приказен и от първите години на моята кариера мечтаех да играя тъкмо в този клуб. Когато бях към този момент в Палермо, споделих на моя сътрудник, че един ден ще играя за Милан. Избраха ме за водач на млад тим и върнахме тима измежду първите в Италия, както и в Шампионската лига след толкоз години ", сподели Кяер.
 Докторът на Лудогорец разкри детайлности за случая
Докторът на Лудогорец разкри детайлности за случая " Ериксен "

" Годината, персонално за мен, бе извънредно динамична, с куп произшествия "

" От първия ми ден в отбора аз играя най-хубавия футбол в кариерата си. За злощастие приключих годината с тежка травма на коляното. Това е първа сериозна травма в кариерата ми и е тежко, само че и това е част от футбола. Може би е факсимиле, само че е правилно - ще се върна по-силен от интервала преди травмата ", продължи централният бранител.

" Моментът с Ериксен не може да бъде разказан. За него вървят единствено думи като " извънредно " и " неясно ". И даже тези думи не стигат. Нямаше никакви мисли зад моите дейности на терена, беше изцяло инстинктивно. Направихме всичко допустимо да му помогнем. Беше ужасяващ, ужасяващ миг. Най-важното за мен в този момент е, че Кристиан е добре. Победата над Русия беше възмездие и огромна наслада за нас и почитателите. Този триумф освен ни класира за елиминациите на Европейското състезание, само че и ни даде нещо като независимост след всичко, което преживяхме. След отпадането от Англия на полуфинала аз бях налегнат от отмалялост, страсти и суровото осъзнаване, че всичко е завършило. Дори и през днешния ден ме съмнява дузпата, която ни изхвърли от шампионата ", сподели още Симон Кяер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР