Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, сподели мнението си след

...
Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, сподели мнението си след
Коментари Харесай

Десподов: Всичко приемам - обиди, скандирания, но да хвърляш камъни...

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, показа мнението си след успеха на разградчани над ЦСКА с 1:0, след която се изкачиха на първото място. Със сигурност най-дискусионния миг от срещата беше, когато почитателите на „ алените “ започнаха да замерят Десподов с предмети, което докара до спиране на мача с над 15 минути. Според родния национал към него са били хвърляни даже и камъни.

„ Първо да благопожелавам успеха на тима, на всички шефове и шефове и на целия клуб, както и на нашите почитатели. Важна победа за нас. Видяхте какво се случи, нямаше по какъв начин да извърша корнера. Запалките и стотинките мога да ги приема, само че имаше и камъни и не беше окей да извършвам корнер. Отидох, приказвах с Кабаков, върнах се да извършвам, не стана и той просто сподели да се прибираме “.

„ Аз не съм арбитър, по този начин е решил съдията, не сме се крили, влязохме и след 10 минути излязоха да играем. Благодаря на тези момчета, които бяха извън и ги укротиха тези почитатели. Всичко одобрявам - обиди, викания, само че да хвърляш камъни - това към този момент минава към различен спорт. Казвал съм го доста пъти, мен не ме плаши или демотивира, в случай че ме плюят или псуват, аз излизам и играя моята игра, не давам отговор на никого, не предизвиквам никого. Гледам да си завърша мача “.

„ Вътре в съблекалнята си казахме, че излизаме и по най-бързия метод би трябвало да вкараме и то по този начин стана “.

„ Според мен, мое персонално мнение е, че всички чакахме, че подобен ще бъде мачът. Първото полувреме ЦСКА имаше повече положения, последните 15 минути ни набутаха в нашата половина, което е обикновено. Аз дори го питах Турицов по едно време: „ Вие за нас ли играете? “, тъй като по този начин изглеждаше, бяха се прибрали момчетата и чакаха от нас самодейност. Но мога да кажа, че не се получи хубав дуел, само че успяхме да победим и да спечелим значими 3 точки “.

„ Ние не сме влезнали още в плейофите. Имаме два тежки мача. Имаме мач с Берое, там ще е тежко. Искам да ги поздравя за хубавия стадион и атмосфера, която вършат. Трябва още два мача да вземем, с цел да влезем първи “.

„ Аз не съм видял някъде да няма феърплей. Всеки има право на лично мнение. Ние си вършим работата на терена “, съобщи Десподов след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР