Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев даде интервю пред колегите

...
Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев даде интервю пред колегите
Коментари Харесай

Капитанът на Локо : Предния път изпуснахме ЦСКА и сега сме мотивирани да ги победим

Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев даде изявление пред сътрудниците от Дарик радио единствено 3 дни преди мача от 17-ия кръг на българското състезание против водача в класирането ЦСКА.

" Подготовката ни протече много съществено, готвим се за тежък мач. ЦСКА са във форма, неслучайно са преди всичко. Много сме стимулирани, тъй като в предния мач на стадион " Локомотив " ги изпуснахме, не успяхме да ги победим и в този момент ще желаеме да ги победим ", сподели той за подготовката на отбора на Станислав Генчев преди гостуването на " Българска войска ".

Той съобщи, че класирането не отразява действителната разлика сред Локо (София) и ЦСКА: " Не, не считам, че е толкоз огромна разликата в класите. Смятаме, че ЦСКА навлязоха в добра форма. Ще окаже въздействие и това, че мачът е на стадион " Българска войска ", тъй като там към момента мисля, че нямат нито загуба, нито еднакъв в шампионата ".
 Футболист на Локо (София) ще дебютира за младежкия народен тим
Футболист на Локо (София) ще дебютира за младежкия народен тим

Признание за Валентин Николов

" Най-вероятно ще има отмалялост, осъдени играчи като имат. Но това е ЦСКА, имат дълга пейка, положителни футболисти, сега ги разучаваме към момента и се надявам да им намерим слабите места и посредством тях да успеем да ги победим ", сподели той за слабите страни на " армейците ".

" Без значение против кого играем и къде играем, ние във всеки мач излизаме за победа. Да, ЦСКА няма даже изгубена точка там, има единствено победа, само че се надявам ние да вземем първите три точки там ", изрази вяра младия халф на столичните " железничари ".

" Не знам и аз какво не ни доближава, само че би трябвало да го оправим това нещо. Срещу грандовете като домакини сме безупречни както се вижда и при резултатите. Като гостуваме, има някакво терзание. Не знам от какво е, само че се надявам в този момент против ЦСКА да го оправим това нещо ", сподели той по отношение на мачовете на Локо (София) до момента.

Относно това, какви жертви прави в името на футбола, Милошев съобщи: " Коства ми доста, само че съм признателен на Локомотив, тъй като ми даде в действителност доста и се веселя, че съм капитан на този тим и се надявам да имам единствено триумфи с него ".

" Да, доста по-специално е и по този начин да се каже тежи тази лента. В Локомотив има много опитни футболисти и те много оказват помощ и са компактно зад мен, за което им благодаря ", сподели той по отношение на опцията да е капитан на тима.

" Няма рецепта, играя всеки мач, като желая да давам 100%, както и всеки мой съотборник, с треньорите също доста добре си паснахме и считам, че с изключение на нас, всички момчета даваме 100% и се борим да побеждаваме във всеки мач ", съобщи Милошев по отношение на положителните игри на Локомотив София.

" Да, Локомотив има силите, само че ще забележим. Играем мач за мач, не ни интересува класирането. Където сме след края на сезона, там, колкото по-напред, толкоз по-добре ", приключи той по тематиката за борбата за топ 6.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР