Капитанът на Локомотив (Пловдив) и Футболист номер 1 на България

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) и Футболист номер 1 на България
Коментари Харесай

Митко Илиев: Дано Господ е с нас и да успеем да се противопоставим успешно

Капитанът на Локомотив (Пловдив) и Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев даде изявление преди идния мач с Тотнъм. Играчът показа своите упования за конфликта от втория квалификационен кръг с “шпорите”.

“Всички в тима сме много нетърпеливи да пристигна мачът с Тотнъм, това е въпреки всичко участник във финала на Шампионската лига през 2019 година. Това е исторически мач освен за Локомотив, само че и за цялостен Пловдив. Както целия град тръпне в очакване, по този начин и ние, футболистите, с неспокойствие чакаме да се надигнем против един от най-хубавите тимове в Европа.

Като всеки тим и Тотнъм има недостатъци, изключително при започване на сезона не мисля, че ще са във върхова форма. Наблюдавахме им мача с Евертън, треньорският щаб ни срещна със мощните и не до такава степен мощните им страни. Въпросът е ние по какъв начин ще противодействаме и от нас си зависи дали по някакъв метод ще можем да се противопоставим на мощния тим на Тотнъм.

Моментът е подобен, че всички почитатели, нашите, както и тези на Тотнъм, най-много българските им последователи, са чакали дълго този миг няма да могат да гледат мача онлайн. Такава е действителността. Ние свикнахме да играем без аудитория в Европа през този сезон. Ще създадем всичко допустимо да не усетим тяхната липса.

На 17 септември се отдава се респект на добродетелите, които ни крепят – вярата, вярата и любовта. Може би има някаква символика, че играем навръх този ден с Тотнъм. Дано Господ е с нас и да успеем да се противопоставим сполучливо на един извънредно мощен тим.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР