Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк вярва, че възвръща най-добрата

...
Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк вярва, че възвръща най-добрата
Коментари Харесай

Ван Дайк: За мен най-важно е как се чувствам и дали помагам на отбора

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк има вяра, че възстановява най-хубавата си форма преди конфликта на тима му с първенеца във Висшата лига Манчестър Сити в събота.

Репутацията на Ван Дайк като един от най-хубавите централни бранители в света бе разтърсена след тежката травма в коляното през октомври 2020 година, която го извади от игра за девет месеца. След завръщането си играчът постоянно бе подложен на критика поради неуверени изяви, само че наподобява в този момент той е на път да се завърне към най-хубавите си дни.

" Миналата година имаше възходи и падения, положителни игри и не толкоз положителни “, сподели капитанът на Нидерландия, представен от ДПА.

" Взискателен съм към себе си и това не се е трансформирало. Ако това не е по този начин, значи нещо не е наред. Но усещам, че съм в добър миг физически и душевен и се усещам скъп за тима. Просто се усещам доста добре и желая да продължа. За мен най-важното е по какъв начин се усещам, какво усещат моите съотборници към мен и изключително мениджърът. Целият звук извън, без значение дали е доста добър или доста неприятен, не ми въздейства. Искам да продължа да се усъвършенствам и несъмнено усещам, че съумявам ", сподели още ван Дайк.

Най-големите критици на Ван Дайк са в родината му, измежду които са митове като Марко ван Бастен и Рууд Гулит.

" Това, към което се стремя за всеки един мач през целия сезон, е постоянството, че тимът може да разчита на мен на несъмнено равнище от самото начало и тази година несъмнено отвън терена с капитанството, нещо, което ми харесва и към момента се изучавам. Не съм съвършен, само че го върша по моя метод и се любувам на предизвикването ", сподели ван Дайк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР