Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази разочарованието си от допълнителните

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази разочарованието си от допълнителните
Коментари Харесай

Капитанът на Ливърпул критикува Футболната асоциация на Англия

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази разочарованието си от спомагателните разноски, които ще би трябвало да създадат почитателите преди полуфиналите в шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия (ФА Къп). Причината е, че срещите Манчестър Сити – Ливърпул и Челси – Кристъл Палас на 16 и 17 април ще се проведат на стадион „ Уембли “ в Лондон.

И Ливърпул, и Манчестър Сити биха предпочели полуфиналният дуел сред тях да не се организира тъкмо в Северен Лондон заради усложненията при пътуването на ентусиастите надлежно от градовете Ливърпул и Манчестър. Все отново 100 безвъзмездни рейса ще бъдат обезпечени от стадионите „ Анфийлд “ и „ Етихад “ за последователите на двата отбора, а мачът ще се състои в по-удобно за пътуващите почитатели време.

„ В последните години осъзнахме какъв брой са значими почитателите за футбола “, съобщи капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън.

„ Разочароващо е да се види неудобството за хората и нарасналите разноски, с цел да се следи срещата онлайн. Според мен, би имало смисъл мачът да се играе на различен безпристрастен терен. Разочароващо е за почитателите, само че знам, че Футболната асоциация обмисля смяна на началния час и да обезпечи рейсове, което да се надяваме ще помогне. Но да, сигурно мястото не е идеално за почитателите “, разяснява още Хендерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР