Капитанът на Левски Николай Михайлов, изрази надеждата си, че той

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов, изрази надеждата си, че той
Коментари Харесай

Михайлов към съотборниците си: Ако не стиснеш зъби за мач с ПАОК, то кога?

Капитанът на Левски Николай Михайлов, изрази вярата си, че той и неговите съотборници ще съумеят да зарадват "сините " почитатели в семейството на ПАОК от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите. На конференцията преди мача стражът съобщи, че има кадрови проблеми в тима, само че и че това са мачовете, за които всеки би трябвало да се жертва.

„ Ще разберем на следващия ден дали сме подготвени. Изтеглихме най-тежкият противник. Четвъртфинала предходната година е индикативен. Не е писано да е елементарно, само че би трябвало да се опитаме да зарадваме почитателите с добър резултат преди един още по-тежък реванш “.

Винаги съм обичал да играя такива мачове. Доста футболисти ще им бъде дебют в този шампионат. С опитните играчи и чужденците тренирахме добре през седмицата. Единственият ни късмет е всеки да играе на оптималните си благоприятни условия и в отбрана, и в офанзива, тъй като другояче ще имаме проблеми “.

„ За два мача ни означиха 7 гола в мачовете преди 3 години. Срещнахме се с действителността и то против не най-хубавият клуб. За година и половина успяхме да се възродим както на терена, по този начин и отвън него. Направихме добра подготовка и нямаме никакви извинения. Трябва да сме безупречни и в двете етапи “.

„ Всеки един състезател би трябвало да мечтае за сходни мачове. Аз съм играл пред 70-80 хиляди души. Това е най-приятното за мен. Пълна небивалица е, че ние се опасяваме да играем пред аудитория. Ако има такива играчи, то не се за Левски. Ние може само и единствено да сме признателни на нашите почитатели за това, което вършат за клуба. Не ни е писано да ни е елементарно, само че желая да създадем един добър мач. Седмица след седмица те демонстрират своята всеотдайна обич “.

„ На тренировката ще забележим кой ще стисне зъби. Който и да отпадне, няма да е прелестно. Все отново, група сме от над 20 индивида и всеки би трябвало да може да влиза в верния миг и да извлечем максимума. Дано всички са здрави. Ако за тези мачове не може да стиснеш зъби, то за кои мачове ще успееш? Моите почитание, само че това е напълно друго от мачове със Спартак Варна на „ Герена “. Две разнообразни действителности са да играем с ПАОК и в шампионата. Трябва да влезем във втората действителност и да зарадваме „ синята “ общественост.

Имат страхотни играчи в ПАОК. Хора, които могат да решат мача. Дисциплинирани са за Балкански тим. Много са виновни и в двете етапи и са доста нападателни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР