Капитанът на Левски Николай Михайлов даде пресконфереция заедно с треньора

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов даде пресконфереция заедно с треньора
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Мястото на Левски е в Европа

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде пресконфереция дружно с треньора Станимир Стоилов преди значимия реванш с ПАОК. Стражът показа, че е благополучен, че " сините " се връщат на европейската сцена.

" Обстановката е спокойна, следва последната подготовка. Надявам се да сме здрави, знаем какво да чакаме на следващия ден - една хубава европейска вечер. Подготвени сме за нея и за игра. Думата напрежение ми е малко странна. Преди всеки мач би трябвало да го има най-малко малко у футболистите, да ги държи живи, да са подготвени.
 Станимир Стоилов: Ако издържим сложния изпит ПАОК, ще сътворим футболно знамение
Станимир Стоилов: Ако издържим сложния изпит ПАОК, ще сътворим футболно знамение

" Трябва да сме мощни физически и душевен "

Ще разберем на следващия ден по време на мача, уповавам се публиката да не окаже въздействие върху по-младите. В последна сметка подготвили сме се добре. Както ние имахме феноменална поддръжка, ще ни липсва дванадесетият състезател, ще ни поддържат от България. Трябва да излезем горди и да представим Левкси. Казах, че който не може да играе напрегнат, не е за Левски. Тук е мястото на Левски, да играе в Европа, да се бори за трофеи и купи. Ние поехме по този път за мое голямо благополучие. Надявам се да добър резултат, да продължим напред и да зарадваме нашите последователи ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР