Капитанът на Левски Живко Миланов изненадващо отнесе тежко наказание за

...
Капитанът на Левски Живко Миланов изненадващо отнесе тежко наказание за
Коментари Харесай

БФС забрани на капитана на Левски да играе срещу Лудогорец

Капитанът на Левски Живко Миланов изненадващо отнесе тежко наказване за държанието си след мача против Черно море през уикенда.

Правата на капитана на клуба бяха спрени за мача с Лудогорец на 14 април поради жестове към почитателите на "моряците ". Същата глоба получава и Радослав Василев от Черно море.

Ето мнението на БФС:

За нанесена засегнатост, на съображение чл.22, ал.2, б. Й, колонка 4 от Директива за птиците /2018/2019/ - ДК санкционира Радослав Василев - играч на ПФК "Черно море " гр. Варна със прекъсване на спортни права за 1 среща и с санкция в размер на 1000 лв..

За нанесена засегнатост, на съображение чл.22, ал.2, б. Й, колонка 4 от Директива за птиците /2018/2019/ - ДК санкционира Живко Миланов - играч на ПФК "Левски " гр. София със прекъсване на спортни права за 1 среща и с санкция в размер на 1000 лв..

За непристоен жест без форма на дискриминация, на съображение член 22, алинея 4 от Директива за птиците /2018/2019/ - ДК санкционира Живко Миланов - играч на ПФК "Левски " гр. София с санкция в размер на 3000 лв..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР