Капитанът на Хари Магуайър потвърди, че футболистите на отбора „трябва

...
Капитанът на Хари Магуайър потвърди, че футболистите на отбора „трябва
Коментари Харесай

След дъжд качулка: Магуайър призова играчите на Юнайтед да са отговорни

Капитанът на Хари Магуайър удостовери, че футболистите на тима „ би трябвало да поемат отговорност” поради слабите мачове, които вършат от началото на сезон 2021/22.
Юнайтед записва пет провали в последните си седем мача в Премиър лийг, което сложи крайните съществени за уволнението на Оле Гунар Солскяер, който се раздели с поста си в неделя заран.
Магуайър, който бе изпъден при последното проваляне с 1:4 от Уотфорд, призна, че играчите са разочаровани от напускането на Оле и в този момент те са длъжни да поемат отговорност, с цел да не се случват повече такива мачове.
„ Всички ние сме виновни за протичащото се. Заедно сме в тази обстановка. Мениджърът заплати крайната цена и всички ние сме безпределно разочаровани за това нещо. Знаем, че не бяхме задоволително положителни и сме го говорили. Момчетата желаят да напредват”, сподели Магуайър пред кореспонденти.
„ Положението е тъжно за доста от играчите, защото те имаха уважението на мениджъра. Имахме страховит път дружно и неделния диалог с него беше сложен. Резултатът в събота не беше добър, само че и последните такива не бяха каквито би трябвало да реализираме. Оле заплати цената, само че и ние би трябвало да реагираме”, отсече още най-скъпият централен бранител в света съгласно трансферната му сума, която изрично не отплаща.
Магуайър ще е с тима на Ман Юнайтед за мача в Шампионска лига против Виляреал, само че е навън за идния двубой с Челси във Висшата лига в неделя.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР