Капитанът на Черно море Георги Илиев определено е най-доволен от

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев определено е най-доволен от
Коментари Харесай

Георги Илиев вече е осми по мачове в родния елит

Капитанът на Черно море Георги Илиев несъмнено е най-доволен от всички " моряци " след мача на  " Армията ". И освен тъй като тимът му взе хикс против ЦСКА, а и тъй като записа към името си следващо достижение, оповестява " Гонг ".

За 36-годишния плеймейкър това беше мач номер 396 в българския хайлайф. Така той измести още едно име в десетката по най-вече изиграни мачове в най-високото равнище на родния футбол. Това е някогашният му съотборник на " Армията " Тодор Янчев, който завърши кариерата си с 395 мача на сметката си. По този метод той си беше извоювал осмата позиция във безконечната класация, само че в този момент на нея се намира еднолично Илиев.

Съвсем скоро ветеранът от състава на варненци може да мине и още по-напред. На седмата позиция е Малин Орачев с 398 мача и още при започване на март ще мине пред него в ранглистата, в случай че продължава да попада в проектите на Илиан Илиев.

Лидер по брой мачове в родния хайлайф Марин Бакалов, който има 454 дуела на сметката си. Втори е Динко Дерменджиев с 447, а на трето място е Виден Апостолов с 444. Четвърти е " морякът " Тодор Марев с 422, а Топ 5 се затваря Христо Бонев с 410. След него е Запрян Раков с 403.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР